Výzkum kvality vzdělávání referentů přepážek České pojišťovny, a.s. v regionu jižní Morava - Doležalová, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Přibil, Jiří, 1977-; Kincl, Tomáš, 1979- (2011)
Diplomová práce se zabývá problematikou vzdělávání referentů přepážkové sítě na jižní Moravě v České pojišťovně a.s. Hlavním cílem práce bylo analyzovat stávající a navrhnout vhodné vzdělávání pro tento distribuční kanál společnosti České pojišťovny a.s. Jedná se o takové aktivity, které by vedly ke zlepšení kvality vzdělávání a následnému zvýšení a zkvalitnění prodeje portfolia produktů společnosti. Diplomovou práci jsem strukturovala do dvou částí. V první teoretické části jsem se zaměřila na definování základních pojmů týkajících se tématu práce. Právě charakteristika základních pojmů by měla přispět k uvedení do problematiky a seznámení se s nejrůznějšími názory, postoji a poznatky o vzdělávání. V druhé praktické části jsem charakterizovala Českou pojišťovnu a.s. a dále pak současný stav vzdělávacích aktivit, které jsou aplikované v dané společnosti na jižní Moravě v přepážkové síti. V závěru praktické části je navrženo opatření a doporučení pro zlepšení kvality vzdělávání v přepážkové síti na jižní Moravě v České pojišťovně a.s.
Vedoucí práce: Jiří Přibil
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: personální management; vzdělávání zaměstnanců; e-learning; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; personnel management; employee training and education; e-learning; master's theses