Styl vedení a efektivita práce v podmínkách změny - Matheisl, Josef (2011)
Cílem práce je ve firmě Rohde-Schwarz závod Vimperk s.r.o. za pomocí vhodně zvolených procesních parametrů porovnat efektivitu práce pracovních skupin, které jsou vedeny odlišným způsobem v podmínkách změny a zároveň zjistit případnou souvislost mezi stylem vedení a efektivitou práce.