Styl vedení a efektivita práce v podmínkách změny - Matheisl, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Hiršová, Miloslava, 1950-; Pirožek, Petr, 1971- (2011)
Cílem práce je ve firmě Rohde-Schwarz závod Vimperk s.r.o. za pomocí vhodně zvolených procesních parametrů porovnat efektivitu práce pracovních skupin, které jsou vedeny odlišným způsobem v podmínkách změny a zároveň zjistit případnou souvislost mezi stylem vedení a efektivitou práce.
Vedoucí práce: Miloslava Hiršová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: management změny; koučování; týmová práce; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; management of change; personal coaching; team work; master's theses