Financování kulturních a sportovních služeb na úrovni obcí - Kuklová, Kristýna (2011)
Cílem práce je provést analýzu nabídky kulturních a sportovních služeb a na základě teoretických poznatků zanalyzovat výdaje vybrané obce na tyto služby. Vybrala jsem si obec Stráž nad Nežárkou. Nejprve jsem analyzovala veškeré služby v obci a poté je rozdělila na kulturní a sportovní služby. Zaměřila jsem se především na financování těchto služeb tedy na časové řadě ukazuji vývoj výdajů do těchto služeb. Na závěr jsem pomocí dotazníku zhodnotila kvalitu poskytovaných služeb ve Stráži nad Nežárkou.