Financování kulturních a sportovních služeb na úrovni obcí - Kuklová, Kristýna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Krbová, Jana, 1962-; Vlnas, Pavel (2011)
Cílem práce je provést analýzu nabídky kulturních a sportovních služeb a na základě teoretických poznatků zanalyzovat výdaje vybrané obce na tyto služby. Vybrala jsem si obec Stráž nad Nežárkou. Nejprve jsem analyzovala veškeré služby v obci a poté je rozdělila na kulturní a sportovní služby. Zaměřila jsem se především na financování těchto služeb tedy na časové řadě ukazuji vývoj výdajů do těchto služeb. Na závěr jsem pomocí dotazníku zhodnotila kvalitu poskytovaných služeb ve Stráži nad Nežárkou.
Vedoucí práce: Jana Krbová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: veřejné služby; sport; kultura; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; public utilities; sport; culture; bachelor's theses