Rozvojová pomoc mezinárodních institucí a její dopady - Šofr, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Musil, Martin, 1976-; Luštický, Martin, 1982- (2011)
Cílem bakalářské práce je popsat a zhodnotit rozvojovou spolupráci mezi mezinárodními institucemi a rozvojovými státy se zaměřením na arabské země severní Afriky a Středního východu. Pro dosažení cíle byly využity nejaktuálnější informace v podobě veřejně dostupných dokumentů mezinárodních organizací. V práci byl použit dynamický (vývojový) přístup hodnocení, tedy srovnání minulosti a současnosti. Práce se člení do pěti základních kapitol a každá kapitola obsahuje několik podkapitol.
Vedoucí práce: Martin Musil
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: hospodářská pomoc; rozvojová pomoc; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; economic assistance; development assistance; bachelor's theses