Cizinci na trhu práce v ČR se zaměřením na migranty z evropských zemí - Kučera, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kaczor, Pavel; Musil, Martin, 1976- (2011)
Bakalářská práce se zabývá problematikou spojenou s migrací, zejména migrací pracovní. Je zaměřena na migranty z evropských zemí na českém trhu práce a také na působení ekonomické krize na jejich stav. Práce pojednává také o nejpočetnějších dlouhodobě pobývajících národnostech v ČR. Cílem práce je analyzovat dlouhodobý vývoj pracujících cizinců v letech 2004 až 2010, v některých případech až do roku 2011. Práce se zabývá také ekonomickou aktivitou cizinců na území České republiky, zejména cizinců pocházejících z evropských zemí.
Vedoucí práce: Pavel Kaczor
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: trh práce; cizinci; migrace obyvatelstva; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; labor market; aliens; migration; bachelor's theses