Sjednávání pracovněprávních vztahů a personální politika - Machů, Zuzana; Soušková, Milena; Spirit, Michal, 1943-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Tato bakalářská práce se věnuje teoretickým otázkám pracovního práva v oblasti pracovního poměru, dohod o pracích konaných mimo pracovní poměr, personální politiky a péče o zaměstnance. V praktické části se snaží o bližší přiblížení dané oblasti prostřednictvím příkladů z praxe, výsledků výběrového šetření a informací od vybrané společnosti Chemoprojekt, a.s. Práce předně vychází ze zákoníku práce a je doplněna o informace z odborných publikací a dalších zákonů. Cílem práce je popsání a vyhodnocení současné situace na poli uzavírání pracovních poměrů a personální politiky na základě provedeného výběrového šetření.
Vedoucí práce: Milena Soušková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses