Dílčí strategie podniku - Novák, Petr (2011)
Práce se zabývá zpracováním dílčí strategie společnosti TNT Express Worldwide. Úkolem je provést externí a interní analýzu a zmapovat současnou situaci podniku. Výstupem budou doporučení pro další vývoj firmy.