Dílčí strategie podniku - Novák, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Kovář, František, 1940-; Juřičková, Lenka (2011)
Práce se zabývá zpracováním dílčí strategie společnosti TNT Express Worldwide. Úkolem je provést externí a interní analýzu a zmapovat současnou situaci podniku. Výstupem budou doporučení pro další vývoj firmy.
Vedoucí práce: František Kovář
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: strategický management; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; strategic planning; master's theses