Odpovědnost dopravce v kontejnerové přepravě zboží - Caklová, Tereza; Švarc, Zbyněk, 1950-; Hásová, Jiřina, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Zhodnocení odpovědnosti dopravců při přepravě zboží v rámci kontejnerové přepravy se z pohledu právního zabývám ve své diplomové práci. Důležitými body jsou právní úprava vztahující se ke kontejnérové přepravě zboží a následná charakteristika odpovědnosti dopravce za přepravované zboží. Dalším cílem je analyzovat předcházení rizikům spjatých s touto odpovědností a to konkrétně zaměřením se na pojištění rizik při kontejnerové přepravě.
Vedoucí práce: Zbyněk Švarc
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses