Komparace jednotlivých privatizačních metod v Ruské federaci a České republice - Šejtková, Zuzana; Dědič, Jan, 1952-; Švarc, Zbyněk, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
První kapitola popisuje ekonomické podmínky na počátku privatizačního procesu v ČSFR a SSSR a právní a institucionální rámec procesu v obou zemích. Druhá kapitola se zabývá srovnáním jednotlivých privatizačních metod v rámci tzv. malé privatizace. Třetí kapitola srovnává privatizační metody v rámci tzv. velké privatizace. Čtrvtá kapitola porovnává kupónovou privatizaci v ČR a RF.
Vedoucí práce: Jan Dědič
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses