Finanční bilance domácností - Musilová, Gabriela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu; Bartošová, Jitka; Bína, Vladislav, 1979- (2011)
Práce vymezuje základní pojmy v oblasti úvěrů poskytovaných v České republice. Dále je zaměřena na druhy příjmů, podrobněji jsou zde popsány dávky státní sociální podpory. V práci je rovněž provedena analýza finanční bilance domácností zaměřená na hledání faktorů, které ji významně ovlivňují. Výsledky této analýzy jsou využity k vytipování domácností, které jsou ohroženy platební neschopností.
Vedoucí práce: Jitka Bartošová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2011
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2011
Keywords: osobní finance; úvěry; analýza dat; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; personal finance; credit; data analysis; bachelor's theses