Studentská pracovní migrace - Halaštová, Kateřina; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Práce je zaměřena na analýzu pracovní migrace českých studentů. V první kapitole jsou popsány nejčastější způsoby výjezdu a jejich hlavní výhody a nevýhody. V kapitole druhé jsou vymezena specifika pracovních pobytů v zahraničí z geografického hlediska se zaměřením na ekonomické a právní odlišnosti jednotlivých lokalit. Poslední kapitola je věnována analýze dotazníkového šetření a kromě výsledků průzkumu jsou zde prezentovány také příběhy několika účastníků pracovních pobytů v zahraničí.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses