Vliv hospodářských sankcí na ekonomiku Srbska - Vignjević, Vuk; Adámková, Vlasta; Procházková Iliniţchi, Cristina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Hlavním cílem práce je seznámit čtenáře s dopady ekonomických sankcí OSN uvalených na SR Jugoslávii v roce 1992. Práce se nejprve zabývá ekonomickým vývojem SFRJ. Následně je pozornost věnována teorii ekonomických sankcí za účelem lepšího pochopení problematiky. Stěžejní část práce se zabývá devadesátými léty a jejich následky na dnešní srbskou ekonomiku.
Vedoucí práce: Vlasta Adámková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses