Analýza marketingovej komunikácie vybranej firmy - Kažimírová, Jaroslava; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Cieľom diplomovej práce je analýza marketingovej komunikácie realizovanej v súčasnosti slovenskou pivnou značkou Zlatý Bažant. Teoretická časť práce je venovaná marketingu, marketingovej komunikácii a jej trendom. Praktická časť sa zaoberá popisom a anlýzou marketingovej komunikácie Zlatého Bažnta.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses