Formování energetické politiky EU - Kubátová, Miroslava; Vondrušková, Barbora, 1977-; Horák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Předmětem práce je energetická politika EU. Pomocí analýzy legislativních kroků v čase a zkoumáním hlavních determinant energetického sektoru se práce snaží určit udržitelnost současného stavu energetiky do budoucnosti a možné budoucí vývojové tendence.
Vedoucí práce: Barbora Vondrušková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses