Finanční analýza společnosti UNION COSMETIC, s. r. o. - Matějka, Lukáš (2022)
Cílem této bakalářské práce je provést finanční analýzu společnosti UNION COSMETIC, s. r. o. za období mezi lety 2016 a 2020, a na jejím základě zhodnotit finanční stabilitu této společnosti. První část práce představuje společnost a podnikatelské odvětví, druhá část se věnuje samotné finanční analýze za užití analýz absolutních a poměrových ukazatelů. V závěrečné části jsou výsledky shrnuty i za použití souhrnného indexu a SWOT analýzy.