Finanční analýza společnosti UNION COSMETIC, s. r. o. - Matějka, Lukáš; Dufková, Eva; Heršálek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Cílem této bakalářské práce je provést finanční analýzu společnosti UNION COSMETIC, s. r. o. za období mezi lety 2016 a 2020, a na jejím základě zhodnotit finanční stabilitu této společnosti. První část práce představuje společnost a podnikatelské odvětví, druhá část se věnuje samotné finanční analýze za užití analýz absolutních a poměrových ukazatelů. V závěrečné části jsou výsledky shrnuty i za použití souhrnného indexu a SWOT analýzy.
Vedoucí práce: Eva Dufková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses