Využití institucionálního tradingu na finančních/forexových trzích - Šimůnek, Jiří; Veselá, Jitka; Panoš, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Práce je zaměřená na přiblížení fungování finančních trhů, jejich účastníků a pokročilé technické analýzy. Pomocí zmíněné technické analýzy „price action“ práce přiblíží, jak identifikovat pohyby zapříčiněné informovanými účastníky trhu a zároveň, jak těchto pohybů využít ve vlastním tradingu. Teoretické vymezení poté bude aplikováno formou backtestingu na finančních trzích, budou vyhodnoceny výsledky a podána inspirace pro účastníky trhu, kteří ovšem stále nejsou ve svém obchodování konzistentní.
Vedoucí práce: Jitka Veselá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses