Finanční analýza společnosti GAAD účetnictví a daně, spol. s.r.o. - Brunclík, David; Pláničková, Markéta; Tomšík Doleželová, Gabriela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Hlavním cílem práce je zanalyzování finanční situace podniku GAAD účetnictví a daně, spol. s.r.o. v letech 2016-2020 a následné zhodnocení daných výstupů. Pro získání výstupů jsou použity různé finanční ukazatele, definované nejprve z teoretického hlediska, následně použity přímo na daný podnik a porovnány s konkurenty v odvětví a celkovým ekonomickým odvětvím CZ-NACE 69. Podklady jsou vzaty z veřejného rejstříku a sbírky listin. Závěr pak shrnuje hlavní výstupy daných kapitol.
Vedoucí práce: Markéta Pláničková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses