Ocenění společnosti Hanák nábytek a.s. - Krčmářová, Lucie (2022)
Cílem diplomové práce je ocenění společnosti Hanák nábytek, a.s. k 31. 12. 2020. Práce je rozdělená do pěti hlavních částí, a to na finanční analýzu, strategickou analýzu, generátory hodnoty, finanční plán a samotné ocenění. Ocenění společnosti Hanák nábytek, a.s. je stanoveno metodou DCF equity a jako doplňková metoda je použita metoda tržního porovnání.