Ocenění společnosti Hanák nábytek a.s. - Krčmářová, Lucie; Rýdlová, Barbora, 1976-; Kempný, Marius; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Cílem diplomové práce je ocenění společnosti Hanák nábytek, a.s. k 31. 12. 2020. Práce je rozdělená do pěti hlavních částí, a to na finanční analýzu, strategickou analýzu, generátory hodnoty, finanční plán a samotné ocenění. Ocenění společnosti Hanák nábytek, a.s. je stanoveno metodou DCF equity a jako doplňková metoda je použita metoda tržního porovnání.
Vedoucí práce: Barbora Rýdlová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses