Fundamentální analýza JPMorgan Chase & Co. - Komárová, Barbora (2022)
V této bakalářské práci si kladu za cíl ocenit akcii společnosti JPMorgan Chase & Co. pomocí metod fundamentální analýzy. První kapitola analyzuje firmu na globální úrovni, zejména jaké jsou korelace mezi makroekonomickými veličinami a cenou akciového indexu. Ve druhé kapitole pomocí odvětvové analýzy zasadím banku do prostředí její konkurence v podobě ostatních bank působících v mezinárodním prostředí. Poslední kapitola věnující se firemní analýze hledá vnitřní hodnotu akcie pomocí dividendových diskontních, ziskových a cash flow modelů. Závěrem práce je doporučení pro investory, zda akcii koupit, prodat, držet nebo nekoupit.