Specifika účtování ve výrobních podnicích s důrazem na oděvnictví - Repíková, Tereza; Čevela, David; Křivanec, Oto; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Tato práce pojednává o tom, jaký má výrobní proces výrobních podniků dopady do jejich účetnictví. Zdůrazňuje hlavní odvětví účetnictví, se kterými je výroba spojená, jako jsou zásoby, ze kterých se hotový výrobek vytváří, a také pomocné nástroje výroby, jako jsou výrobní stroje a zaměstnanci. Praktická část je věnována analýze účetnictví oděvní společnosti ODEX spol. s.r.o. a následnému zhodnocení správnosti účetních postupů, které firma používá.
Vedoucí práce: David Čevela
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses