Finančná analýza a finančný plán spoločnosti Bosch Termotechnika s.r.o. - Javorský, Martin; Pham, Hoang Long; Husák, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Témou tejto bakalárskej práce je finančná analýza a finančný plán spoločnosti Bosch Termotechnika s.r.o.. Bakalárska práca sa bude zaoberať finančným zdravím spoločnosti v období od roku 2016 do roku 2020. Práca pozostáva z troch častí. Prvá časť je metodická, ktorá je venovaná charakteristike a významu finančnej analýzy. Rovnako predstavuje postupy a metódy výpočtov jednotlivých ukazovateľov. V praktickej časti bude spoločnosť Bosch Termotechnika s.r.o. bližšie predstavená a následne budú spomínané postupy a metódy priamo aplikované. Ďalej budú predstavení konkurenti a na základe výsledkov bude porovnané finančné zdravie daných spoločností navzájom. V tretej časti bude vytvorený návrh finančného plánu spoločnosti na nasledujúci rok, pozostávajúci z plánovaného výkazu ziskov a strát a plánovanej súvahy.
Vedoucí práce: Hoang Long Pham
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses