Finanční analýza společnosti H & M Hennes & Mauritz CZ, s.r.o. - Šestáková, Adéla (2022)
Tato práce je zaměřena na finanční analýzu společnosti H & M Hennes & Mauritz CZ, s.r.o. a zhodnocení jejího finančního zdraví. Práce je rozdělena do tří kapitol. První kapitola je zaměřena na oděvní průmysl. Druhá kapitola představuje danou společnost a její konkurenty. Třetí kapitola je již samotná finanční analýza podniku, která byla vyhotovena pomocí veřejně dostupných výkazů. Práce je ukončena jejím shrnutím a vyhodnocením.