Finanční analýza společnosti H & M Hennes & Mauritz CZ, s.r.o. - Šestáková, Adéla; Pláničková, Markéta; Šmídová, Radana, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Tato práce je zaměřena na finanční analýzu společnosti H & M Hennes & Mauritz CZ, s.r.o. a zhodnocení jejího finančního zdraví. Práce je rozdělena do tří kapitol. První kapitola je zaměřena na oděvní průmysl. Druhá kapitola představuje danou společnost a její konkurenty. Třetí kapitola je již samotná finanční analýza podniku, která byla vyhotovena pomocí veřejně dostupných výkazů. Práce je ukončena jejím shrnutím a vyhodnocením.
Vedoucí práce: Markéta Pláničková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses