Finanční analýza Sconto Nábytek, s.r.o. - Adamová, Kamila (2022)
Cílem této bakalářské práce je zhodnocení finančního zdraví společnosti Sconto Nábytek, s.r.o. za pomoci finanční analýzy v letech 2016-2020 na základě výročních zpráv, které zveřejňuje ministerstvo spravedlnosti na portále justice.cz. Na začátku práce je představena analyzovaná společnost včetně konkurence doplněná informacemi o vývoji relevantního trhu. Druhá kapitola obsahuje samotnou finanční analýzu. Teoretická a praktická část nejsou rozděleny, ale hned pod vysvětleném pojmu a jeho vzorci bude proveden výpočet a s tím související komentář. Práce bude zakončena analýzou silných a slabých stránek, příležitostí a hrozeb.