Finanční analýza Sconto Nábytek, s.r.o. - Adamová, Kamila; Heršálek, Petr; Dufková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Cílem této bakalářské práce je zhodnocení finančního zdraví společnosti Sconto Nábytek, s.r.o. za pomoci finanční analýzy v letech 2016-2020 na základě výročních zpráv, které zveřejňuje ministerstvo spravedlnosti na portále justice.cz. Na začátku práce je představena analyzovaná společnost včetně konkurence doplněná informacemi o vývoji relevantního trhu. Druhá kapitola obsahuje samotnou finanční analýzu. Teoretická a praktická část nejsou rozděleny, ale hned pod vysvětleném pojmu a jeho vzorci bude proveden výpočet a s tím související komentář. Práce bude zakončena analýzou silných a slabých stránek, příležitostí a hrozeb.
Vedoucí práce: Petr Heršálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses