Finanční analýza a finanční plán společnosti Henkel - Ignatova, Ekaterina (2022)
Táto bakalářská práce se zabývá finanční analýzou a finančním plánem společnosti Henkel ČR, spol. s. r. o. Práce obsahuje čtyři části, kde první část vymezuje pojem finanční analýzy. Druhá část popisuje analyzovanou společnost, její historii a základní informace o výrobcích. Třetí část je praktická, kde bude provedena horizontální analýza, vertikální analýza a analýza poměrových ukazatelů. V poslední čtvrté části bude sestaven finanční plán zisku a ztráty v časovém úseku 2021–2023. Závěrem je zhodnocení a popsání přehledu o finančním zdraví společnosti a porovnání s konkurenčními podniky.