Finanční analýza a finanční plán společnosti Henkel - Ignatova, Ekaterina; Jahodová, Lucie; Kimličková, Vladimíra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Táto bakalářská práce se zabývá finanční analýzou a finančním plánem společnosti Henkel ČR, spol. s. r. o. Práce obsahuje čtyři části, kde první část vymezuje pojem finanční analýzy. Druhá část popisuje analyzovanou společnost, její historii a základní informace o výrobcích. Třetí část je praktická, kde bude provedena horizontální analýza, vertikální analýza a analýza poměrových ukazatelů. V poslední čtvrté části bude sestaven finanční plán zisku a ztráty v časovém úseku 2021–2023. Závěrem je zhodnocení a popsání přehledu o finančním zdraví společnosti a porovnání s konkurenčními podniky.
Vedoucí práce: Lucie Jahodová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses