Oceňování a odpisování dlouhodobých aktiv - Procházková, Veronika; Šoljaková, Libuše; Petera, Petr, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Bakalářská práce se zabývá oceňováním a odpisováním dlouhodobého majetku. V teoretické části jsou charakterizovány metody ocenění a odpisování dlouhodobých aktiv v jednotlivých subsystémech účetnictví – konkrétně z pohledu finančního, manažerského a daňového účetnictví a pohled na ocenění a odpisování dlouhodobých aktiv podle mezinárodních standardů IFRS. Ve druhé části jsou znázorněny tyto popsané metody pomocí vhodných obecných příkladů.
Vedoucí práce: Libuše Šoljaková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses