Vliv regulatorního rámce finančního výkaznictví na výsledky finanční analýzy - Švrčková, Terézia; Pospíšil, Jiří, 1988-; Vašek, Libor, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Cílem této bakalářské práce je srovnání dvou společností účtujících v různých účetních standardech a jejich dopady na finanční analýzu. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část je zaměřena na přiblížení Českých účetních standardů a Mezinárodních standardů IFRS a vhodné ukazatele finanční analýzy. Praktická část představuje provedení finanční analýzy se zaměřením na vybrané části. V závěru jsou shrnuty dopady účetních standardů na výsledky finanční analýzy
Vedoucí práce: Jiří Pospíšil
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses