Finančná a strategická analýza spoločnosti Lašek spol. s r.o. - Benedek, Pavel (2022)
Cieľom tejto bakalárskej práce je pomocou finančnej analýzy zhodnotiť finančné zdravie a stabilitu spoločnosti Lašek spol. s r.o. s využitím vhodných ukazovateľov. Zmapovať konkurentov a zhodnotiť, ako sa spoločnosti darí na trhu v porovnaní s vybranými konkurentmi. Pomocou strategickej analýzy posúdiť, aké má spoločnosť postavenie na trhu cestnej motorovej dopravy na území Európskej únie a aké faktory ho najviac ovplyvňujú.