Finančná a strategická analýza spoločnosti Lašek spol. s r.o. - Benedek, Pavel; Jahodová, Lucie; Marek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Cieľom tejto bakalárskej práce je pomocou finančnej analýzy zhodnotiť finančné zdravie a stabilitu spoločnosti Lašek spol. s r.o. s využitím vhodných ukazovateľov. Zmapovať konkurentov a zhodnotiť, ako sa spoločnosti darí na trhu v porovnaní s vybranými konkurentmi. Pomocou strategickej analýzy posúdiť, aké má spoločnosť postavenie na trhu cestnej motorovej dopravy na území Európskej únie a aké faktory ho najviac ovplyvňujú.
Vedoucí práce: Lucie Jahodová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses