Finanční analýza podniku CARLA, spol. s r. o. - Bartáková, Veronika; Dufková, Eva; Heršálek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Cílem této bakalářské práce je provedení finanční analýzy obchodního závodu CARLA, spol. s r. o. za období let 2016 až 2020. Dále zhodnocení jeho finanční situace, stability a porovnání s nejbližšími konkurenty za pomoci zvolených metod s použitím veřejně dostupných zdrojů. V úvodní části práce je čtenář stručně seznámen s teorií finanční analýzy, následuje představení společnosti a konkurentů. Finanční ukazatele jsou v praktické části práce nejprve teoreticky vysvětleny a následně vypočteny a zhodnoceny. V závěru práce se zabývám celkovým zhodnocením a shrnutím výsledků finanční analýzy doplněným o doporučení, příležitosti, silné a slabé stránky CARLY, spol. s r. o.
Vedoucí práce: Eva Dufková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses