Daňové úniky a jejich faktory - Josková, Kateřina; Finardi, Savina; Zídková, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Cílem diplomové práce je stanovit daňové úniky v České republice za období 1994–2021 a následně provést analýzu časových řad jejich faktorů. Práce se skládá z 5 částí, přičemž první tři části se věnují daňové teorii a daňovým únikům (obecně a poté konkrétně u daní z příjmů a daně z přidané hodnoty). Následuje metodická část týkající se práce s časovými řadami a v poslední části je určena velikost daňových úniků a provedena jejich analýza.
Vedoucí práce: Savina Finardi
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses