Odměňování zaměstnanců ve společnosti na příkladu konkrétního podniku - Navrátilová, Olívie; Šoljaková, Libuše; Knorová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Tato práce se zaměřuje na problematiku odměňování zaměstnanců. Analyzuje vztah mezi motivací jedince a poskytnutou odměnou za odvedenou práci. Práce je rozdělena do dvou celků, teoretického a praktického. Pro teoretickou část je důležité stanovení definice a možnosti odměňování, filozofie odměňování, korelace mezi odměňováním a motivací, popis motivačních faktorů a motivačních teorií. V praktické části je analyzován model zaměstnaneckých benefitů a podpory motivace v konkrétní spediční firmě, výsledkem je zhodnocení, zda jsou ve zvoleném podniku aplikovány vhodné zaměstnanecké výhody a motivační stimuly.
Vedoucí práce: Libuše Šoljaková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses