Finanční analýza RUDOLF JELÍNEK a.s. - Hradcová, Simona (2022)
Cílem této bakalářské práce je provést finanční analýzu podniku Rudolf Jelínek a.s. během let 2016–2020 a výsledky porovnat s konkurenčními společnostmi. Finanční ukazatele, pomocí kterých jsem provedla analýzu, jsou nejprve popsány z teoretického hlediska a následně převedeny do praxe včetně komentáře. V závěru práce jsou shrnuty nejvýznamnější části jednotlivých kapitol.