Finanční analýza RUDOLF JELÍNEK a.s. - Hradcová, Simona; Heršálek, Petr; Dufková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Cílem této bakalářské práce je provést finanční analýzu podniku Rudolf Jelínek a.s. během let 2016–2020 a výsledky porovnat s konkurenčními společnostmi. Finanční ukazatele, pomocí kterých jsem provedla analýzu, jsou nejprve popsány z teoretického hlediska a následně převedeny do praxe včetně komentáře. V závěru práce jsou shrnuty nejvýznamnější části jednotlivých kapitol.
Vedoucí práce: Petr Heršálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses