Bikesharing v Tádžikistánu - Odinaeva, Amaliya; Zelený, Lubomír; Mervart, Michal, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Předmětem této diplomové práce je provést návrh systému sdílení kol pro hlavní město Tádžikistánu – Dušanbe. Pro samotný návrh nejprve je prostudována teorie a analyzován systém sdílení kol ve vybraných českých městech. Následně byl proveden dotazníkový průzkum mezi obyvatele města. Odpovědi byly hodnoceny pomoci statistických analýz. Na základě získaných odpovědí autorka navrhla model bikesharingu, design kola, rozmístění stanic a zóny obsluhy a cenu pro bikesharing v Dušanbe.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses