Paušální výdaje - kritické zhodnocení a mezinárodní komparace - Benediktová, Tereza; Klazar, Stanislav, 1974-; Čejková, Eliška; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Práce se zabývá paušálními výdaji v České republice, které mohou uplatňovat podnikající fyzické osoby. Hlavním cílem bylo porovnání paušálních výdajů v okolních státech a jejich popis. První část je zaměřená na obecnou charakteristiku paušálních výdajů a zhodnocení jejich výhod a nevýhod. Druhá část se zabývá mezinárodní komparací, pro kterou jsem si zvolila sousední státy. Věnuji se zde zdanění příjmů fyzických osob, zejména paušálním výdajům v Německu, Rakousku, Polsku a na Slovensku.
Vedoucí práce: Stanislav Klazar
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses