Analýza dopadu pandemie covid-19 na český bankovní trh - Naglaková, Barbora (2022)
Diplomová práce se zabývá analýzou dopadů koronavirové epidemie na český bankovní trh, který je v rámci práce reprezentován trojicí největších českých bank; Českou spořitelnou, ČSOB a Komerční bankou. Práce popisuje a srovnává vývoj finančních ukazatelů bank v letech 2019-2021 a zasazuje je do kontextu pandemie COVID-19.