Analýza dopadu pandemie covid-19 na český bankovní trh - Naglaková, Barbora; Radová, Jarmila; Dongres, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Diplomová práce se zabývá analýzou dopadů koronavirové epidemie na český bankovní trh, který je v rámci práce reprezentován trojicí největších českých bank; Českou spořitelnou, ČSOB a Komerční bankou. Práce popisuje a srovnává vývoj finančních ukazatelů bank v letech 2019-2021 a zasazuje je do kontextu pandemie COVID-19.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses