Finanční analýza a posouzení sociální odpovědnosti společnosti E.ON Energie, a.s. - Hlinková, Barbora; Staňková, Veronika; Pýchová, Miroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Cílem této bakalářské práce je provedení finanční analýzy společnosti E.ON Energie, a.s. v posledních pěti letech, tedy mezi lety 2016–2020, a také posouzení její sociální odpovědnosti, která je v této době velkým tématem. V první polovině práce představuji společnost E.ON Energie, a.s. a zvolenou konkurenci a zabývám se představením energetického odvětví v České republice. V druhé polovině shrnuji sociální odpovědnost společnosti i její konkurence, popisuji teorii finanční analýzy a prezentuji její praktické provedení na vybranou společnost a na srovnání s konkurencí. Na závěr práce provádím celkové zhodnocení finančního i sociálního postavení podniku.
Vedoucí práce: Veronika Staňková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses