Finanční analýza Best a. s. - Ondráková, Markéta (2022)
Cílem této bakalářské práce je zpracovat finanční analýzu a posoudit finanční zdraví společnosti Best a. s. v letech 2016–2020. V první části práce je čtenář seznámen s finanční analýzou a hlavním smyslem jejího zpracování. Dále je představena analyzovaná společnost Best a. s. i její konkurenti. Nadále se rozebere samotná finanční analýza a porovnají se zjištěné výsledky. V závěru je obsaženo zhodnocení celkové finanční situace společnosti.