Finanční analýza Best a. s. - Ondráková, Markéta; Heršálek, Petr; Husák, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Cílem této bakalářské práce je zpracovat finanční analýzu a posoudit finanční zdraví společnosti Best a. s. v letech 2016–2020. V první části práce je čtenář seznámen s finanční analýzou a hlavním smyslem jejího zpracování. Dále je představena analyzovaná společnost Best a. s. i její konkurenti. Nadále se rozebere samotná finanční analýza a porovnají se zjištěné výsledky. V závěru je obsaženo zhodnocení celkové finanční situace společnosti.
Vedoucí práce: Petr Heršálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses