Finanční analýza vybraného podniku - PRUMSTAV, a.s. - Koblížek, Tomáš; Staňková, Anna, 1951-; Marek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Téma této bakalářské práce je provedení finanční analýzy vybraného podniku, kterým byla společnost PRŮMSTAV, a.s. Hlavním cílem je právě provedení finanční analýzy společnosti PRŮMSTAV, a.s. v letech 2016 až 2020 a zhodnocení jejího finančního zdraví a stability na základě veřejných dat s přispěním několika málo interních informací. Bakalářská práce je rozdělena do tří části, přičemž první z nich je tvořena teorií, ve které je blíže představen samotný obor finanční analýzy. Součástí druhé části je představení podniku PRŮMSTAV, a.s. a konkurenčních společností z oboru pozemního stavitelství. Finální část je částí praktickou, kde se za pomoci ukazatelů představených v první části provádí samotná finanční analýza podniku PRŮMSTAV, a.s. Výsledné hodnocení provedené analýzy je shrnuto v závěru.
Vedoucí práce: Anna Staňková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses