Stavebné sporenie a stavebné sporiteľne - Kravčák, Ján (2022)
Tento dokument má podobu bakalárskej práce na tému „Stavebné sporenie a stavebné sporiteľne“. Prvá časť práce je venovaná základným znalostiam, ktoré sa týkajú stavebným sporením. Druhá časť práce je už postavená na základe aktuálnych ponúk stavebných sporení od všetkých stavebných sporiteľní v Českej republike. Koniec práce poukazuje na porovnanie aktuálnych ponúk stavebného sporenia ku dňu 08.05.2022.